ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Chanel

Κατασκευαστής: Chanel
Ανακαλύψτε την ουσία της αριστοκρατικής κομψότητας με το Chanel Bleu De Chanel Eau de Parfum. Αυτό το έντονα ανδρικό άρωμα συνδυάζει την κομψότητα με τη σύγχρονη εκλέπτυνση, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας και δύναμης.Κορυφαίες Νότες: Το άρωμα ανοίγει με μια ζωηρή και φρέσκια νότα λεμο..
159,00€
Χωρίς ΦΠΑ:159,00€
Κατασκευαστής: Chanel
Αφεθείτε στη μαγεία του απρόβλεπτου με το Chanel Chance Eau de Parfum. Αυτό το εκλεπτυσμένο και παιχνιδιάρικο άρωμα ενσωματώνει την αίσθηση της περιπέτειας και της ευτυχίας, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που εκπέμπει ζωντάνια και κομψότητα.Κορυφαίες Νότες: Το άρωμα ανοίγει με τη φρεσκάδα του λ..
95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:95,00€
Κατασκευαστής: Chanel
Ένα κομψό και θηλυκό άρωμα που συνδυάζει τη φρεσκάδα του πορτοκαλιού με τις λουλουδένιες νότες τριαντάφυλλου και γιασεμιού. Στη βάση, το πατσουλί και η βανίλια προσφέρουν ζεστασιά και διάρκεια. Ιδανικό για τη σύγχρονη γυναίκα που αποπνέει αυτοπεποίθηση και φινέτσα.Αρωματική ΟικογένειαΝότες κορυφής: ..
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Κατασκευαστής: Chanel
Ένα εκλεπτυσμένο και δυναμικό άρωμα που συνδυάζει πράσινες νότες από γάλβανο και ίριδα με λουλουδένιες πινελιές από τριαντάφυλλο και γιασεμί. Η βάση του, με βέτιβερ και δέρμα, προσφέρει μια αίσθηση κομψότητας και διαχρονικής γοητείας. Για τη γυναίκα που δεν φοβάται να ξεχωρίσει.Αρωματική ΟικογένειαΝ..
178,00€
Χωρίς ΦΠΑ:178,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.