ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Chanel Chance Eau de Parfum 35ml

Chanel Chance Eau de Parfum 35ml
Chanel Chance Eau de Parfum 35ml
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κατασκευαστής: Chanel
  • Κωδικός Προϊόντος: AB003117
95,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 95,00€
Επιλέξτε Klarna για αγορές άνω των 35€.
Επιλέξτε Klarna για αγορές άνω των 35€.
Buy now, pay later σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα!
Αφεθείτε στη μαγεία του απρόβλεπτου με το Chanel Chance Eau de Parfum. Αυτό το εκλεπτυσμένο και παιχνιδιάρικο άρωμα ενσωματώνει την αίσθηση της περιπέτειας και της ευτυχίας, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που εκπέμπει ζωντάνια και κομψότητα.

Κορυφαίες Νότες: Το άρωμα ανοίγει με τη φρεσκάδα του λευκού πιπεριού και της ζουμερής ανανάς, προσφέροντας μια αναζωογονητική και εντυπωσιακή αρχή.

Μεσαίες Νότες: Στην καρδιά του, η εναλλαγή μεταξύ της πλούσιας αρωματικής γαρδένιας και της λευκής τριανταφυλλιάς προσφέρει μια κομψή και ρομαντική αίσθηση, ενισχυμένη από την αρωματική παρουσία της πασχαλιάς.

Βασικές Νότες: Στη βάση, οι νότες από βενζοΐνη, πατσουλί και σάνταλο προσφέρουν μια ζεστή και διαρκή αίσθηση που χαρίζει βάθος και πολυπλοκότητα στο άρωμα.

Το Chanel Chance Eau de Parfum είναι η ιδανική επιλογή για τη γυναίκα που απολαμβάνει την πολυτέλεια της στιγμής και αναζητά τη διαρκή γοητεία της απρόβλεπτης ζωής. Εξερευνήστε την αίσθηση της τύχης και αφήστε το άρωμα να σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.