ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Αντρική Περιποίηση

Κατασκευαστής: Barba
Ελαφριάς σύνθεσης λοσιόν για μετά το ξύρισμα, που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Ενισχυμένη με αλόη, αλλαντοΐνη, έλαιο jojoba και βιολογικό ελαιόλαδο για απόλυτη περιποίηση, προστασία από τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα και μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης χωρίς να κολλάει.PARABENS & SILICO..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Κατασκευαστής: Barba
After shave λοσιόν για μετά το ξύρισμα, με φρέσκο και δροσερό άρωμα. Δροσίζει, ενυδατώνει, καταπραΰνει το δέρμα και βοηθά στην επούλωση πληγών από το ξυράφι. Οι δραστικές ενέργειες του after shave lotion της barba βοηθούν στην αντιμετώπιση της απώλειας υγρασίας και τη ξηρότητα του δέρματος.PARABENS ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Κατασκευαστής: Barba
After shave λοσιόν για μετά το ξύρισμα, με φρουτώδες και πικάντικο άρωμα. Δροσίζει, ενυδατώνει, καταπραΰνει το δέρμα και βοηθά στην επούλωση πληγών από το ξυράφι. Οι δραστικές ενέργειες του after shave lotion της barba βοηθούν στην αντιμετώπιση της απώλειας υγρασίας και τη ξηρότητα του δέρματος.PARA..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Κατασκευαστής: Barba
Απαλό σαμπουάν για τον καθαρισμό του προσώπου, των γενιών και του μουστακιού.  Ενυδατώνει, αποκαθιστά και αναδομεί το μούσι και το μουστάκι. Επιπλέον, βοηθά στην υγιή ανάπτυξη της γενειάδας και του μουστακιού. Αφήνει στο μούσι και το μουστάκι σας μία αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας. Κατάλληλο για ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Κατασκευαστής: Barba
Λάδι για περιποίηση γενειάδας από την Imel Barba, ιδανικό για κοντή και μακριά γενειάδα. Θρέφει και επιδιορθώνει την τρίχα, βοηθάει την υγιή ανάπτυξη της γενειάδας, χωρίς να σπάει την τρίχα. Με αντρικό άρωμα που δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.SLES & PARABENS FREE..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Κατασκευαστής: Barba
Grooming tonic lotion με έντονο κλασικό ανδρικό άρωμα. Δημιουργεί ένα μακράς διαρκείας, φυσικό κράτημα για όλους τους τύπους μαλλιών. Ιδανικό για το στέγνωμα με πιστολάκι ενώ προστατεύει τα μαλλιά από το θερμικό styling.PARABENS FREE..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Κατασκευαστής: Barba
Το σαμπουάν Barba Hair Loss θρέφει τα μαλλιά και τις ρίζες και ταυτόχρονα, περιορίζει και προλαμβάνει την αραίωση. Επιπλέον, προστατεύει και ενισχύει το θύλακα της τρίχας, ενώ τονώνει και διεγείρει τον πολλαπλασιασμό και τη  σύνθεση των κυττάρων. Περιέχει βιταμίνες, DL-Ethylpanthenol, ινοσιτόλη και ..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κατασκευαστής: Barba
Το μαλακτικό Imel Barba για τη γενειάδα και το μουστάκι έχει ελαφριά σύνθεση και είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος και της γενειάδας. Το μαλακτικό δε χρειάζεται ξέβγαλμα και περιέχει μετάξι και αμινοξέα κερατίνης που ενυδατώνουν το δέρμα και μαλακώνουν τη γενειάδα και το μουστάκ..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κατασκευαστής: Barba
Απολαύστε ένα εξαιρετικά άνετο και βαθύ ξύρισμα με το gel ξυρίσματος της Imel Barba. Η ελαφριά και τζελώδης σύνθεσή του επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστρά απαλά πάνω στο δέρμα, για ένα τέλειο ξύρισμα χωρίς ερυθρότητα και ερεθισμό. Εμπλουτισμένη σύνθεση με αλόη, πανθενόλη & εκχύλισμα αγγουριού, που προσ..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κατασκευαστής: Barba
Αμπούλα μαλλιών που ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης και αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμη των μαλλιών. Επαναστατική φόρμουλα με δεντρολίβανο, που έχει αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες και διεγείρει αποτελεσματικά την ανάπτυξη του θύλακα της τρίχας. Επιπλέον, αναζωογονεί την τρίχα χά..
15,80€
Χωρίς ΦΠΑ:15,80€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.